UusinVersio: 0.50a | Community: 0.70a
 Deutsch English Français Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 
Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

Haku
Haku dialogi tarjoaa haku parametrit ja ohjaimet hakujen tekemiseen ed2k servereiltä, kad verkosta tai ulkoisesta web palvelusta.
Siirrot

Tämä dialogi listaa latauksesi ylhäälle ja sen hetkiset lähetykset alhaalle. 

Kademlia
Tämä dialogi tarjoaa enimmäkseen status tietoa kiinnostuneelle käyttäjälle, eMulen Kad osuudesta. Tämä on palveliton hakutapa, joka perustuu Kademlia systeemiin (paperi).
Tilastot
Tilastot dialogi ei sisällä vain graafisesti esitettyjä tilastoja internet kaistan käytöstä latauksille ja lähetyksille, vaan myös erittäin yksityiskohtaisen puun joka sisältää kaikenlaista tietoa eMule ohjelmastasi.
Viestit
Voit lähettää viestejä muille käyttäjille suoraan eMulesta. Jos toinen käyttäjä hyväksyy sinun pyyntösi, voit keskustella suoraan ohjelman välityksellä.
IRC
Helpompaan keskusteluun, sisäänrakennettua  IRC ohjelmaa voidaan käyttää yhdistymiseen chat palvelimille.
Jaot
Tämä dialogi näyttää sinun kaikki eMulessa jaossa olevat tiedostot.
Palvelimet
Palvelimet dialogi tarjoaa kaiken tiedon listassasi olevista palvelimista, palvelimen johon olet yhdistetty ja sisältää ohjaimet uusien palvelimien lisäämiseen IP:n tai palvelin listan lataamisen avulla.

 Privacy Policy