UltimaVersiune: 0.50a | Community: 0.70a
 Deutsch English Français Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 




Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

CĂUTARE
Fereastra de căutare oferă parametri și șabloane de căutare pentru a efectua căutarea pe serverele ed2k, în rețeaua Kad sau printr-un serviciu extern de web.
TRANSFERURI

Această fereastră afișează descărcările în partea de sus și trimiterile curente în partea de jos. 

KADEMLIA
Această fereastră oferă mai mult informații statistice pentru utilizatorul interesat, despre sectorul Kad din eMule. Aceasta este o metodă de căutare fără servere, bazată pe sistemul Kademlia (Documentație).
STATISTICI
Fereastra de statistici nu conține doar graficele despre folosirea benzii la trimitere și descărcare, dar și o foarte detaliată structură arborescentă cu tot felul de informații statistice ale eMule.
MESAJE
Poți trimite mesaje altor clienți direct din eMule. Dacă celălalt client acceptă chat-ul, poți vorbi direct de la o mașină la cealaltă.
IRC
Pentru o mai ușoară comunicare, un client integrat de IRC te poate conecta la un server de chat.
FIȘIERE SHARE
Această fereastră arată toate fișierele locale partajate cu rețeaua eMule.
SERVERE
Fereastra serverelor oferă toate informațiile despre serverele din lista ta, serverul la care ești conectat și conține controale pentru a adăuga servere după IP sau descărcînd o listă de servere.

 



Privacy Policy