ΤελευταίαΈκδοση: 0.50a | Community: 0.70a
 Deutsch English Franηais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 
Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

Αναζήτηση
Το παράθυρο διαλόγου αναζήτησης προσφέρει παραμέτρους και έλεγχο, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε αναζητήσεις σε εξυπηρετητές ed2k, στο δίκτυο kad ή σε έναν εξωτερικό εξυπηρετητή ιστοσελίδων.
Μεταφορά

Αυτό το παράθυρο διαλόγου παραθέτει τα αρχεία που κατεβάζετε στη κορυφή και τα αρχεία που ανεβάζετε κάτω. 

Kademlia
Αυτά τα παράθυρα διαλόγων παρέχουν συνήθεις πληροφορίες που ενδιαφέρουν το χρήστη, για τη κατάσταση κομματιών του Kad για το eMule. Είναι μια μέθοδος που η αναζήτηση γίνεται χωρίς τη χρήση εξυπηρετητών, βασισμένες στο σύστημα Kademlia (φύλλο πληροφοριών).
Στατιστικά
Το παράθυρο διαλόγου των στατιστικών δεν περιέχει μόνο την εμφάνιση σε γραφικό περιβάλλον της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων για τα αρχεία που ανεβάζετε ή κατεβάζετε, αλλά επίσης μια πολύ λεπτομεριακή δενδροειδή μορφή με πληροφορίες για τη κατάσταση του eMule.
Μήνυμα
Μπορείτε στέλνετε μηνύματα σε άλλους χρήστες απευθείας απο το eMule. Εαν ο άλλος χρήστης αποδεχτεί τη κουβέντα, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας πρόσωπο με πρόσωπο.
IRC
Για πιο εύκολη επικοινωνία, ενας ολοκληρωμένος πελάτης/πρόγραμμα IRC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθείτε σε κάποιον εξυπηρετητή συζητήσεων.
Αρχεία που μοιράζεστε
Αυτό το παράθυρο διαλόγου δείχνει όλα τα τοπικά σας αρχεία τα οποία μοιράζονται μέσω του eMule.
Εξυπηρετητής
Το παράθυρο διαλόγου των εξυπηρετητών παρέχει όλες τις πληροφορίες για τους εξυπηρετητές που βρίσκονται στη λίστα σας, τον εξυπηρετητή που είσαστε συνδεδεμένοι και περιέχει δυνατότητα ελέγχου στο να κάνετε προσθήκη εξυπηρετητών με το IP ή με το να κατεβάζετε λίστες εξυπηρετητών.

 Privacy Policy